توضیحات آگهی
اسکلت بندی ساختمان محمد امامی در ماسال گیلان ،به مدیریت آقای محمد امامی در ماسال گیلان آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد برای آشنایی بیشتر با این مجموعه همراه ما باشید ایران مشاغل سامانه برتر ثبت مشاغل کشور در هنگام تماس و یا مراجعه حضوری بگویید شما را در ایران مشاغل دیده ایم.
خدمات اسکلت بندی ساختمان محمد امامی در ماسال گیلان
آرماتور بندی قالب بندی
با بیش از بیست سال سابقه کاری
با ابزار کار پیمانکاری
با کادری مجرب در اسرع وقت
ارائه خدمات به سراسر گیلان
تعریف اسکلت بندی ساختمان
اگر بخواهیم بگوییم اسکلت بندی ساختمان چیست باید انواع مختلف آن را بررسی کنیم. اسکلت ساختمان از تیرها و ستون هایی ساخته می شود که وظیفه پابرجا نگه داشتن کل ساختمان را بر عهده دارند. اسکلت ساختمان می تواند بارهای عمودی و افقی که به ساختمان وارد می شوند را تحمل کند و باعث پایداری ساختار کل سازه شود.
برای اسکلت بندی ساختمان ها از مواد مختلفی مانند خشت, سنگ و فولاد استفاده می شود. در صورتی که ساختار اسکلت سازه فولادی باشد می تواند میزان بار زیادی را تحمل کند, (جهت مطالعه بیشتر به اسکلت فلزی مراجعه نمایید) در این صورت از مواد سبکی تشکیل می شود و دارای مقاومت لرزه ای بالایی هم خواهد بود.
انواع اسکلت بندی ساختمان از لحاظ ساختاری
1. قاب فولادی سبک LSF
این نوع قاب ها امروزه در کشورهایی مانند آمریکا, کانادا, استرالیا, ژاپن و… برای ساخت ساختمان های کوتاه و میان مرتبه مورد استفاده قرار می گیرند. ازجمله مزایای این نوع قاب ها سرعت بالا در ساخت و کیفیت محصول نهایی است, همچنین این نوع قاب ها در برابر زلزله مقاومت بالایی دارند.
2. اسکلت ساختمانی CFT
این قاب درواقع از ستون های کامپوزیتی که با بتن پر شده اند ساخته می شود. ستون های این اسکلت ها دارای شکل پذیری و توانایی حمل بار بالایی هستند.
مراحل ساخت اسکلت فلزی
- مراحل ساخت ستون ها : برای ساخت ستون های فلزی باید به اتصالات بین پی و ستون توجه زیادی شود. اتصالات ستون ها از طریق جوشکاری انجام می شوند. (جهت خرید و بررسی به قیمت تیرآهن مراجعه نمایید)
- نصب تیرها : اتصال تیرها و ستون ها معمولا با روش جوشکاری یا پیچ و مهره انجام می شود.
- نصب بادبند : بادبندها از ساختمان در برابر باد و زلزله محافظت می کنند.
مزایای اسکلت بندی
مزایای اسکلت بندی ساختمان در زیر با برخی از این مزایا آشنا خواهید شد:
- بالا رفتن مقاومت و دوام ساختمان
- محافظت از سازه در برابر نیروهایی مانند زلزله, باد, آتش و…
- بالا رفتن مقاومت ساختمان در برابر حملات آفات و حشرات (در صورت استفاده از اسکلت های مقاومی مانند فولاد)
- عدم تغییر شکل ساختمان در زمان قرار گرفتن در معرض رطوبت هوا
کاربرد اسکلت بندی ساختمان
اسکلت های سبک و سنگین کاربردهای متفاوتی هم دارند. برای مثال از اسکلت های چوبی برای ساخت اسطبل, ساختمان هایی که در مناطق تفریحی وکشاورزی ساخته می شوند و… استفاده می شود. از اسکلت های سنگین تر مانند اسکلت فولادی و بتنی هم برای ساخت ساختمان های مسکونی و تجاری در شهرها استفاده می شود
آرماتور
آرماتور از جمله تجهیزاتی است که در ساختمانها، پلها، خودروها، ماشینآلات و سازههای بتنی به کار میرود. آرماتورها از میلگردهای فولادی ساخته شدهاند که به دلیل خواص فیزیکی از جمله مقاومت بالا در برابر کشش و انعطافپذیری، برای تقویت سازهها و افزایش مقاومت آنها در برابر بارها و نیروهای خارجی به کار میروند.
در ساختمانها، آرماتورها بهصورت میلگردهای عمودی و افقی قرار داده میشوند تا مانع از شکستهشدن سازه در برابر بارهای سنگین و به دنبال آن استحکام سازه گردند.
استفاده از آرماتورها در سازهها، در صنعت ساختوساز و عمران بهخصوص در ساختمانهای بتنی، پلها، تونلها و سدها، برای افزایش مقاومت و استحکام سازهها از اهمیت بالایی برخوردار است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.