توضیحات آگهی
اجرا کف سازی بتنی با ماله پروانه برش کاتر علی پروین آذربایجان شرقی ، به مدیریت علی پروین در آذربایجان شرقی آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد برای آشنایی بیشتر با این مجموعه همراه ما باشید ایران مشاغل سامانه برتر ثبت مشاغل کشور در هنگام تماس و یا مراجعه حضوری بگویید شما را در ایران مشاغل دیده ایم.
خدمات اجرا کف سازی بتنی با ماله پروانه برش کاتر علی پروین آذربایجان شرقی
اجرای کف سازی بتنی با اکیپ های مجرب و متخصص با سابقه اجرایی
اجرای بتن ریزی در کف سوله ،
سالن پارکینگ ،
سالن اجتماعات ،
سالن ورزشی ،
دامداری ها ،
گاوداری ها ،
اجرای اپوکسی شیب جنوبی ،
ترازبندی با لیزر و دوربین
راه های ارتباطی با اجرا کف سازی بتنی با ماله پروانه برش کاتر علی پروین آذربایجان شرقی
اجرا کف سازی بتنی با ماله پروانه برش کاتر علی پروین آذربایجان شرقی
انواع کفسازی بتنی
بتن یکی از مهمترین موادی است که در پروژههای کفسازی ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرد. در کفسازی بتنی، دستیابی به مقاومت بالا و حفظ این مقاومت در طول زمان از اصول مهم اجرای پروژه است. کفسازی بتنی معمولاً در معرض بارگذاری است. این بار به صورت ضربه یا لرزه و یا پیوسته است. بتن کفسازی باید شکلپذیری مناسبی داشته باشد، چرا که بتن به تنهایی در کشش و تغییر شکل بسیار ضعیف است.
همیشه بتن را با مواد افزودنی ترکیب میکنند. در هر پروژه، با توجه به نیاز و شرایط پروژه، بکارگیری یک روش کفسازی بهترین نتیجه را در پی خواهد داشت. پس مطالعه دقیق شرایط پروژه و اطلاع از هدف پروژه الزامی است. یکی از اشتباهاتی که مجریان مرتکب میشوند، انتخاب روش نامناسب برای پروژه است.
به طور معمول، این انتخاب اشتباه به دو دلیل اتفاق میافتد؛ اول وسوسه برای هزینه و زمان کمتر و دوم، ناآگاهی از مزایا و کاربرد هر روش کفسازی. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم برای انتخاب بهترین روش کفسازی سازه خود، با متخصصان و کارشناسان امور بتن رامکا مشورت نمایید.
۱) کفسازی با بتن درجا
استفاده از بتن آماده برای کفسازی، یکی از سریعترین روشها برای ساخت کفسازی بتنی است. انعطاف بالای این روش در ساخت کفسازی، کاربران زیادی را به خود جذب کرده است. بتن درجا از کارخانه بتن تهیه شده و در قالب کفسازی ریخته میشود. این بتن، تراز شده و با ماله تسطیح میشود. پس هزینه نسبتاً کم و اجرای آسان این روش، دلیل گرایش بسیاری از افراد به این سیستم است. در این روش باید از کیفیت و استاندارد بودن کارخانه ساخت بتن اطمینان داشت.
۲) کفسازی با دال بتنی پیشساخته
در این روش، نیاز به یک زیرسازی است. این زیرسازی را میتوان با استفاده از بتن ایجاد کرد، ولی برای این لایه زیرین، مقاومت و طراحی خاصی در نظر گرفته نمیشود. هدف از این لایه، آمادهسازی بتن برای اجرای دال بتنی و نصب این قطعات در کف است. منظور از دال بتنی، قطعات پیشساخته بتن آرمه است. پس این قطعات کاربرد سازهای داشته و امکان ساخت کفسازی طبقات نیز وجود دارد. ضخامت دال بتنی، معمولاً بین۱۰ تا ۵۰ سانتیمتر است. در نظر داشته باشید قطعات نازک به دلیل وزن کم در کفسازی طبقاتی کاربرد بیشتری دارند.
اجرا کف سازی بتنی با ماله پروانه برش کاتر علی پروین آذربایجان شرقی
کفسازی با بتن سبک
استفاده از بتن سبک، به دلیل کاهش وزن معمولاً برای ساخت کفسازی طبقات استفاده میشود. در این روش، استفاده از فوم بتن بسیار رایج است. وزن نهایی فوم بتن، حدود %۳۵ پوکه مخصوص کفسازی است. پس با همین مقایسه ساده، میتوانید متوجه کاهش وزن عجیب سازه در اثر بکارگیری این سیستم شوید. در برخی موارد نیز از بتن سبک سازهای برای زهکشی استفاده میشود. این سیستم پیشرفته، اخیراً در کشورهای پیشرفته مورد استفاده قرار گرفته است. در این روش، بیشتر در معابر از بتن اسفنجی برای جذب آب باران با خاک زیر کفسازی استفاده میشود.
۴) کفسازی بتن سخت و ضد سایش
بالا بودن مقاومت سایشی بتن کفسازی در مکانهای پرتردد بسیار مهم است. بتن سخت با گذر زمان، کیفیت و ظاهر خود را حفظ میکند. پوسته شدن و کنده شدن لایه سطحی بتن مشکلی بزرگ است. در این روش کفسازی، قابلیت ضخامت کفسازی از ۲ میلیمتر تا ۱۵۰ میلیمتر وجود دارد. برای حفظ یکپارچگی بتن، ترکیبات زیادی به بتن اضافه میشود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.