توضیحات آگهی
تولیدی چراغ لاینی پروژکتور سوله ای و چراغ دکوراتیو سنانور در اصفهان ،آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد برای آشنایی بیشتر با این مجموعه همراه ما باشید ایران مشاغل سامانه برتر ثبت مشاغل کشور در هنگام تماس و یا مراجعه حضوری بگویید شما را در ایران مشاغل دیده ایم.
تولیدی چراغ لاینی پروژکتور سوله ای و چراغ دکوراتیو سنانور در اصفهان
✓چراغ های لاینی لاینر خطی چراغ خطی_نورخطی
✓انواع والواشر معمولی_فول کالر و RGB
✓چراغ های دفنی_استخری(روکار وتوکار)معمولی و فولکالر وRGB
و فواره _نورلوله ای
✓پروژکتورهای معمولی و سوله ای
✓چراغ های پارکی باغی و محوطه ای حیاطی
✓بروزترین و متنوع ترین دکوراتیو های تزئینی
✓تعمیرات محصولات روشنایی
✓عقد قرارداد با ارگان ها و شرکت ها
✓بروزترین و بهترین چراغ
✓کلیه سفارشات طی ۲۴الی۷۲ساعت آماده می شوند.
تولیدی چراغ لاینی پروژکتور سوله ای و چراغ دکوراتیو سنانور در اصفهان
چراغ خطی چیست
انواع چراغ های خطی را میتوان مدرن ترین سیستم روشنایی دانست که بازده نوری بسیار بالایی دارند. به علاوه این سیستم روشنایی دارای طول عمر بیشتری نسبت به نمونههای مشابه است و انرژی کمتری را مصرف میکند. بزرگ ترین مزیت این مدل چراغها این است که نور یکنواختی را از خود ساطع میکنند؛ به همین دلیل از نظر نورپردازی نسبت به سایر نمونههای مشابه ویژگیهای بهتری دارند.
تاریخچه انواع چراغ خطی
حال که دانستیم چراغ خطی چیست باید با تاریخچه آن آشنا شویم. این شیوه نورپردازی برای نخستین بار در سال 1950 به وجود آمد و برای اجرای آن از چراغهای فلورسنت استفاده شد. از آن به بعد بیشتر در کارگاهها و مراکز تجاری از انواع چراغ های خطی استفاده میشد. حدود 50 سال پس از آن برای تامین روشنایی خطی از لامپهای ال ای دی استفاده شد که توانست بازدهی و قدرت نوردهی چراغ های لاینی را تا حد زیادی افزایش دهد. به علاوه استفاده از چراغهای ال ای دی توانست امکان نوردهی مداوم را فراهم کند؛ به همین دلیل روز به روز کاربرد این نوع چراغها در بخشهای مختلف توسعه پیدا کرد.
انواع و ویژگی های چراغ خطی (لاینی)
بیشتر انواع چراغ نور خطی از دید منبع نوری و مدار داخلی شباهت زیادی به هم دارند. اما این ساختار بیرونی و نحوه نصب آنها است که باعث ایجاد تفاوت در نمونههای مختلف چراغ لاینی میشود. از نظر محل نصب، انواع چراغ خطی در چهار دسته قرار میگیرند که عبارتاند از:
-
چراغ خطی روکار
چراغهای خطی روکار معمولا در ساختمانهایی استفاده میشوند که بازسازی شدهاند؛ زیرا در این نوع ساختمانها امکان تخریب یک بخش وجود ندارد و ترجیح داده میشود برای صرف هزینه کمتر، از انواع چراغ های خطی روکار استفاده شود. برای اجرای مدل روکار معمولا از معماری اکسپوز استفاده میشود؛ به این معنا که محل اجرای این چراغها در معرض دید قرار دارد.
چراغهای روکار به دلیل اینکه به راحتی دیده میشوند؛ دارای طرحها و رنگهای بسیار متنوعی هستند. به همین دلیل استفاده از آنها در همه ساختمانهای مسکونی، تجاری و اداری توصیه میشود. چراغ خطی روکار بیشتر در طراحی فضاهای داخلی به کار میرود؛ برای مثال میتوان از این نمونه از انواع چراغ خطی برای تزیین کنافها در داخل منازل و ساختمانها استفاده کرده و در عین حال یک نوردهی یکنواخت با پوشش بالا را به دست آورد. اما بسته شرایط میتوان از آنها در فضاهای خارجی هم استفاده کرد. البته در این موارد باید سایبانی هم بر روی چراغها قرار داد تا در اثر عوامل محیطی دچار آسیب نشوند.
-
چراغ لاینی توکار
چراغ لاینی توکار نوعی از انواع چراغ نور خطی است که در زمان ساخت ساختمان، در سقفهای کاذب نصب میشود. برای نصب چراغ خطی توکار باید باکس یا شیارهایی در داخل سقف تعبیه شوند که ابعاد آن با چراغ خطی تناسب دارد. به این ترتیب میتوان لاین چراغ را به راحتی در داخل این شیارها جای داد.
مزیت چراغ های خطی توکار این است که تنها به صورت یک خط نوری قابل مشاهده هستند و فریم آنها را نمیتوان دید. به همین دلیل میتوانند نمایی بسیار زیبا و متنوع را در ساختمان ایجاد کنند. به دلیل اینکه فریم چراغ در داخل سقف یا دیوار قرار داده میشود؛ میتوان با خیال راحت از چراغ خطی توکار برای محیط بیرون استفاده کرد.
علاوه بر اینها شما میتوانید با انتخاب درست محل نصب انواع چراغ های خطی توکار، یک نور یکنواخت را در محیط ایجاد کنید. برای اجرای این چراغهای توکار، هیچ محدودیتی از دید شکل ظاهری وجود ندارد؛ زیرا شما میتوانید خطهای نوری مستقیم، منحنی یا شکسته را با استفاده از آن ایجاد کرده و جذابیت بصری زیادی را به محیط ببخشید. با استفاده از چراغهای توکار میتوان جلوههای نوری متفاوتی را در فضای داخلی یا خارجی ساختمان به وجود آورد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.