
توضیحات آگهی
نگین خاندانی مدرس تخصصی پرورش فکر و خلاقیت کودک و نوجوان در رفسنجان ،به مدیریت خانم نگین خاندانی در رفسنجان آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد برای آشنایی بیشتر با این مجموعه همراه ما باشید ایران مشاغل سامانه برتر ثبت مشاغل کشور در هنگام تماس و یا مراجعه حضوری بگویید شما را در ایران مشاغل دیده ایم.
نگین خاندانی مدرس تخصصی پرورش فکر و خلاقیت کودک و نوجوان در رفسنجان
آموزش تکنیک های مختلف نقاشی و تصویرسازی از جمله: آبرنگ، گواش،اکریلیک، مداد رنگی، رنگ و روغن، پاستل گچی، پودر رنگ، تکسچر و …

خلاقیت کودک چیست؟
برای خلاقیت کودک هنوز تعریف دقیقی ارائه نشده است. اما میتوان کارهایی که با ایدههای نو و روشهای جدید انجام میشوند را کار خلاقانه دانست. خلاقیت ویژگیای در افراد است که به آنها کمک میکند مسائل را به شیوهای راحتتر و البته تازهتر حل کنند. این ویژگی در تمامی انسانها وجود دارد و میتوان آن را رشد داد.
کارشناسان و متخصصان میگویند حدودا 90 درصد کودکان 5 ساله، از خلاقیت به میزان یکسانی برخوردار هستند. این درحالی است که این میزان در کودکان 12 ساله به حدود 60 درصد میرسد. این آمار به این معناست که با افزایش سن، اگر به خوبی مراقب خلاقیت و پرورش آن در کودک خود نباشیم، رشد چندانی نخواهد کرد.
نگین خاندانی مدرس تخصصی پرورش فکر و خلاقیت کودک و نوجوان در رفسنجان
خلاقیت کودک چه اهمیتی دارد؟
خلاقیت به کودکان کمک میکند که با دیدگاه تازهای مسائل را نگاه کنند و برای حل مشکلات ایدههای جدیدی ارائه دهند. این موضوع را اگر در مقیاس بزرگتر نگاه کنید، میتواند موجب شکلگیری یک کسب و کار در جهت حل مشکلات مردم یا ایدهای نو برای آسانتر کردن زندگی شود. اهمیت خلاقیت درست آنجایی مشخص میشود که بعد از سالها فرد را تبدیل به آدم مهم و البته مفیدی برای جامعه میکند.
پرورش خلاقیت کودک اگر به شیوهی درست اجرا شود، میتواند از آنها فرد تاثیرگذاری در آینده بسازد. همچنین در موارد کوچکتر هم میتواند به بهتر خواندن درسها و یادگیری راحتتر آنها کمک کند. پس خلاقیت بسیار مهم است. اما در این راه موانعی برای پرورش خلاقیت کودک وجود دارند که والدین ممکن است از وجود آنها بیاطلاع باشند. در ادامه به معرفی و بررسی این موانع میپردازیم.
نگین خاندانی مدرس تخصصی پرورش فکر و خلاقیت کودک و نوجوان در رفسنجان
مهمترین عوامل شکست کودک خلاق
- بودن در محیط های بیش از حد شلوغ و طاقت فرسا
- خواستار تولید سریع نتایج و راهحل
- کلمات خشن (از دیگران یا از خودمان)
- قوانین و موانع سفت و سخت که مانع از جمع آوری اطلاعات و یا ارتباط برقرار کردن با دیگران میشود
- مشغول شدن و درگیری افراطی در یک مساله
- داشتن اهداف متناقض
- دریغ کردن فرصت کافی از خود برای استراحت و خواب
- بصورت مداوم فکرکردن
- منابع محدود
- سنت
- نیاز به کنترل
- برون گرايي
- منفی گرایی
- تعصب
- ترس از شکست
- ترس از مورد تمسخر قرار گرفتن
- غرور و خود بزرگ بینی
- حسادت
- فشار جمعی
- تنبلی
- بی تفاوتی
- عدم تعهد
- ضعف در حمایت
- عدم تحمل
- ترس از تغییر
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.