باشگاه ورزشی اطلس در قم
بنر سایت ایران مشاغل

توضیحات آگهی

باشگاه ورزشی اطلس در قم ،به مدیریت ابوافضل احمدی در قم آماده ارائه خدمات به شما مشتریان و همشهریان عزیز و گرامی میباشد برای آشنایی بیشتر با این مجموعه  با ما همراه باشید، ایران مشاغل سامانه سراسری برتر ثبت مشاغل کشور،لطفا در هنگام تماس و یا مراجعه حضوری بگویید شما را در ایران مشاغل دیده ایم.

باشگاه ورزشی اطلس در قم ،آدرس باشگاه ورزشی اطلس در قم ،ایران مشاغل سامانه ثبت مشاغل کشور

 

باشگاه ورزشی اطلس در قم ،آدرس باشگاه ورزشی اطلس در قم ،ایران مشاغل سامانه ثبت مشاغل کشور

خدمات باشگاه ورزشی اطلس در قم

آموزش کشتی کاراته ،تکواندو ،کونگ فو ،ژیمناستیک ،کیک بوکس،دفاع شخصی ایروبیک ،پیلاتس ،تی ار یکس ،لاغری و اندام سازی ،نانچیکو چوب ،حرکات نمایشی در باشگاه ورزشی اطلس

خدمات ورزشی خانم ها و آقایان

 

كلاس هاي بانوان:

ژيمناستيك كودكان و بزرگان كلاس تي اريكس كلاس چربي سوزي كارديو
كلاس ايروبيك

باشگاه ورزشی اطلس در قم ،آدرس باشگاه ورزشی اطلس در قم ،ایران مشاغل سامانه ثبت مشاغل کشور

 

باشگاه ورزشی اطلس در قم ،آدرس باشگاه ورزشی اطلس در قم ،ایران مشاغل سامانه ثبت مشاغل کشور

 

باشگاه ورزشی اطلس در قم ،آدرس باشگاه ورزشی اطلس در قم ،ایران مشاغل سامانه ثبت مشاغل کشور

 

 

باشگاه ورزشی اطلس در قم ،آدرس باشگاه ورزشی اطلس در قم ،ایران مشاغل سامانه ثبت مشاغل کشور

 

باشگاه ورزشی اطلس در قم ،آدرس باشگاه ورزشی اطلس در قم ،ایران مشاغل سامانه ثبت مشاغل کشور

باشگاه ورزشی اطلس در قم ،آدرس باشگاه ورزشی اطلس در قم ،ایران مشاغل سامانه ثبت مشاغل کشور

 

باشگاه ورزشی اطلس در قم ،آدرس باشگاه ورزشی اطلس در قم ،ایران مشاغل سامانه ثبت مشاغل کشور

 

 

باشگاه ورزشی اطلس در قم ،آدرس باشگاه ورزشی اطلس در قم ،ایران مشاغل سامانه ثبت مشاغل کشور

 

 

راههای ارتباطی با باشگاه ورزشی اطلس در قم

 

 

ورزش ووشو چیست؟

ووشو ((Wushu)) به‌عنوان یکی از ورزش‌های رزمی و زیرمجموعه کنگ فو بوده که تاریخچه طولانی دارد. فلسفه وجودی این ورزش به حدود 4000 سال پیش در کشور چین بازمی‌گردد. ریشه سبک‌های رشته ورزشی ووشو از معبد شائولین سرچشمه می‌گیرد، متأسفانه در یک برهه زمانی امپراتور وقت به دلیل احساس ترس از افراد داخل معبد دستور آتش‌سوزی کامل آن را صادر کرد. دراین‌بین تعداد بی‌شماری از افراد جان خود را از دست دادن و تنها به تعداد انگشت‌شمار توانستند از این مهلکه جان سالم به دربرند. سرانجام توسط همین تعداد افراد باقیمانده جرقه‌های اصلی ورزش ووشو زده شد.

نهایتاً در دوران امپراطوری سلسله شانگ ژو این ورزش از حالت مخفی بودن درآمد و به‌صورت عمومی در بین سربازان گسترش یافت و تقریباً در این دوران بود که برخی سبک‌های سنتی به قوانین ووشو افزوده شد. روند توسعه اصلی این ورزش در کشورهای مختلف مربوط به سال 1990 میلادی هم‌زمان با تشکیل فدراسیون جهانی ووشو بود. هم‌اکنون دو دفتر اصلی فدراسیون جهانی ووشو یکی در لوزان سوئیس و دیگری در کشور چین می‌باشد؛ اما جالب است بدانید برای اولین بار این رشته ورزشی در ایران توسط استاد حسین داوودی پناه در حدود سال 1368 پایه‌ریزی شد.

کلمه Wushu ترکیبی از دو کلمه Wu و Shu می‌باشد که هرکدام معنای خاصی دارد. ترجمه Wu به معنی هنر و Shu نیز به معنی جنگیدن و یا رزم خواهد بود؛ بنابراین در کنار هم قرار گرفتن این دو کلمه به معنی اصلی ووشو یعنی هنر رزم‌خواهیم رسید. از طرفی ووشو امروزه به نسبت کنگ فو در سبک‌ها و اجرای حرکات تغییرات اساسی نموده است. باشگاه ورزشی اطلس با بهترین مربی در خدمت شماست.

انواع سبک ووشو

ورزش رزمی ووشو به‌صورت کلی دارای سبک‌های بی‌شماری است که ممکن است در هر کشور برخی تکنیک‌ها و یا سبک‌ها رواج زیادی داشته باشد. به‌صورت کلی مسابقات Wushu در 2 سبک ساندا و تالو در جهان برگزار می‌شود.

ووشو ساندا

ووشو ساندا را بانام تکنیک سانشو نیز می‌شناسند. این سبک به‌عنوان یک سبک آزاد در مسابقات معرفی خواهد شد. به سبک سانشو نیز سبک مبارزه آزاد نیز می‌گویند. تاریخچه ساندا به چین باستان بازمی‌گردد که در آن زمان به ارتش چین مبارزات تن‌به‌تن می‌آموختند؛ اما در دوران مدرن یعنی حدود سال 1950 میلادی برای اولین بار این سبک در تایوان اجرا شد. بد نیست بدانید ادای احترام رزمی‌کاران، نام‌های به‌کاررفته و برخی اعداد در تکنیک ساندا همگی به زبان چینی خواهد بود. در این سبک ضربات مشت، ضربات پا و حتی پرتاب حریف کاملاً مجاز است. از طرفی جالب است بدانید در کشور چین یک مسابقه بانام سانداوانگ وجود دارد که علاوه بر ضربات ذکرشده، ضربات با زانو و آرنج نیز مجاز بوده و این مسابقات بر روی رینگ انجام می‌شود. ایران امروزه به‌عنوان یکی از قوی‌ترین کشورها در سبک ووشو ساندا است.

ووشو تالو

سبک تالو نیز به‌عنوان یکی دیگر از سبک‌های رزمی Wushu خواهد بود. کلمه تالو در زبان چینی به معنی فرم و نمایش است. رزمی‌کاران چه مرد و چه زن در این سبک می‌توانند برخی حرکات را هم با استفاده از سلاح و هم بدون سلاح به کار گرفته و حرکات نمایشی را اجرا کنند. لازم به ذکر است برخی فرم‌ها در ووشو تالو با استفاده از سلاح‌های سرد چون شمشیر پهن و باریک، نیزه و چوب خواهد بود. بد نیست بدانید در ووشو تالو 3 سبک اصلی بانام‌های چانگ چوان، نان چوان و تای چی چوان در مسابقات ورزشی به نمایش درخواهند آمد. از طرفی در برخی از سبک‌های تالو از نانچیکو، شمشیر و نوعی بادبزن مخصوص دفاع استفاده خواهد شد.

ای چی چوان

یکی از شگفت‌انگیزترین سبک‌های ورزشی ووشو سبک تای چی خواهد بود. این شیوه به‌عنوان یکی از فرم‌های ووشو بوده که فواید زیادی برای سلامتی بدن، از بین بردن استرس و حتی مشکلات جسمی خواهد شد. اجرای این فرم کاملاً آهسته است و مبتنی بر تعادل، تمرکز و تنفس خواهد بود. جالب است بدانید در این سبک کلمه ((چی)) به معنای نوعی انرژی در بدن بوده که در تمامی کالبد بشری این انرژی نهفته است. با استفاده از آموزش این سبک می‌تواند این انرژی مخفی را در سایر اندام‌های بدن جاری کرد و در مواقع مناسب برای حمله و دفاع به هر صورت استفاده کرد. به‌صورت کلی تای چی چوان خود دارای 5 تکنیک است که به ترتیب شامل موارد زیر خواهد بود.

  1. تکنیک چی
  2. یانگ
  3. وو یا وو هاو
  4. وو یا وو یچاون یو
  5. سبک سان

لازم به ذکر است در این نوع تکنیک‌ها، شیوه شماره یک یا همان ((چی)) به‌عنوان ریشه اصلی تمامی فنون در تکنیک‌های تای چی چوان است. سبک (چی) درواقع از 13 اصل در اجرای حرکات تشکیل‌شده است که 8 اصل آن مربوط به انرژی است و 5 اصل دیگر آن مرتبط به جهت است. بد نیست بدانید در ایران استاد اعظم این سبک که شاگرد ویژه استاد بزرگ چن ژنگلی خواهد بود جانب آقای عباس حمزوی می باشد.باشگاه ورزشی اطلس با بهترین متد وشو در خدمت شماست.

چانگ چوان

چانگ چوان را بانام حرکت مشت بلند نیز معنا می‌کنند. البته برخی نیز نام آن سبک کونگ‌فوی مشت بلند نیز ترجمه کرده‌اند. این تکنیک معمولاً حالت ضربه‌ای دارد و ازجمله سبک‌های شمالی ورزش ووشو خواهد بود. ازاین‌جهت آن را سبک شمالی می‌گویند که در ابتدا توسط مردمان خطه شمال رود یانگ تسه گسترش یافت. این سبک دارای حرکات چرخشی، دویدن، جهش و برخی حرکات آکروباتیک بوده که نیاز به انعطاف‌پذیر فوق‌العاده برای بدن خواهد بود. به‌صورت کلی در فرم‌های اجراشده در سبک چانگ چوان حرکات رزمی‌کاران به‌صورت کاملاً سریع و انفجاری هم راه یک ریتم منظم خواهد بود. در این سبک نیز می‌توان از برخی سلاح‌ها ازجمله شمشیر، چوب و یا نیزه استفاده کرد.

لازم به ذکر است ریشه اصلی حرکات در این سبک بر روی پاها و مشت بلند خواهد بود. در مورد تاریخچه سبک چانگ چوان نظرات مختلفی مطرح است اما بر اساس اطلاعات بررسی‌شده در سایت معتبر هنرهای رزمی و سلامت کشور چین این سبک برای اولین بار در سلسله سونگ حدود 960 تا 1279 پس از میلاد مسیح استفاده شد. جالب است بدانید در کشور ایران این سبک برای اولین بار در سال 1364 توسط استاد بزرگ ووشو محمد پور غلامی به کشور وارد شد. امروزه در حال حاضر در مسابقات این رشته ورزشی چیزی حدود 15 فرم استاندارد برای این سبک وجود دارد که حدود 10 فرم آن با استفاده از سلاح خواهد بود.

نان چوان

سبک مشت جنوبی نان چوان نیز یکی از زیرمجموعه‌های سبک‌های تالو خواهد بود. نام دیگر نان چوان همان بوکس جنوبی است که دارای 3 مشخصه اصلی قدرت، سرعت و انعطاف‌پذیری در حرکات می‌باشد. این سبک از فرم تالو به چند حالت انجام می‌شود یکی با استفاده از سلاح سرد چون چوب که نام آن نن گوئن می‌باشد، یکی دیگر با استفاده از سلاحی چون شمشیر بانام نن دائو و دیگری نیز بدون هیچ‌گونه سلاحی خواهد بود. یکی از اصلی‌ترین دلیلی که آن را بانام سبک جنوبی می‌گویند این است که توسط مردم جنوبی رود یانگ تسه گسترش یافت. اجرای فرم حرکات نان چوان یا همان نان چوئن ترکیبی از حرکات قدرتی، تکنیک اجرای دست و تولید صدا هنگام اجرای ضربات خواهد بود. به‌طورکلی در سبک نان چوان بهترین تمرکز بر درگیری‌های نزدیک و فیزیکی می‌باشد.

رشته کونگ فو و انواع سبک های آن

اژه کونگ فو از دو بخش« کونگ» یا« گونگ»( چینی:功) به معنای کار، فعالیت، شایستگی یا دستاورد و« فو»( چینی:夫) تشکیل می شود.« فو» در زبان چینی هم به معنی انسان است و هم پسوندی با معانی بسیار گوناگون. اگر فو را در معنای اول آن در نظر بگیریم معنی کونگ فو چیزی شبیه به« دستاورد انسان» خواهد بود و در صورتیکه آنرا پسوند بدانیم معنای آن« فعالیت و تلاشی که با صرف زمان و انرژی قابل توجه بدست می آید» خواهد بود.

ورزش رزمی کونگ فو، تمام حرکات آهسته و ظریف، از روش گام برداشتن در هر تی چی Tai Chi گرفته تا چرخش سریع و حرکات نمایشی و پرشکوه در ووشو (Wushu) و نیز حرکات سریع در فاصله نیدیک یک مبارز و جنگجوی وینگ چون Wing Chun و هر حرکت دیگر ما بین آن ها را شامل می شود.ترجمه و برگردان مستقیمی در زبان انگلیسی برای این کلمه وجود ندارد.باشگاه ورزشی اطلس با بهترین مربیان کونگ فو در خدمت شماست.

انواع سبک های کونگ فو

سبک هایی که در قالب کمیته هستند عبارتند از:

۱.توآ: کونگ فو توآ، یک هنر رزمی ایرانی است که بر تن و روان سالم تر تأکید می کند. این ورزش توسط ابراهیم میرزایی در سال۱۳۴۸ تاسیس گردید.کونگ فو توآ دارای هفت مایگاه است که به جز مایگاه اول که به حرکات فیزیکی و فعالیت های بدنی می پردازد، بقیه به جنبه های علمی، عرفانی و پزشکی در خصوص تن و روان اشاره دارد.

 

۲.جنگاوران: بنیانگذاری و تأسیس کمیته جنگاوران کونگ فو از سال ۱۳۴۹ در مکان باشگاه سرباز با حضور اساتید برجسته و مربِیانی که به منظور یادگیری وآموزش وتوسعه این سبک به گرد هم آمده بودند برگزارمیشده است.

 

۳.من تو ما( نیو کونگ فو سابق): هنر رزمی نیو کونگ فو( من تو ما) یا بعبارت دیگر توسعه شیوه نوین درایت، دانایی و توانایی پدیده ایست که تمام اصول و فنون تکنیکی و تاکتیکی آن طبق موازین علمی در پیوندی ارگانیک و سیستماتیک طراحی شده و پیوسته از زیباترین حرکات فنی و فیزیکی هم برخوردار می باشد و هیچگاه فرسوده و کهنه نمیشود چون از قوانین و اصل ماهیت تغییر پذیری، نوآوری و بروز شدن پیروی میکند.

۴.پرتوآ: ایده اصلی ارائه ورزش رزم پهلوانی( پرثوآ) در سال ۱۳۶۰ به وسیله استاد فقید« پهلوان رحمت» که از پیشکسوتان و پهلوانان ورزش بومی محلی باستانی بود ارائه گردید. رزم پهلوانی پرثوآ، برآمده از شیوه های رزم سنتی، بومی و محلی ایرانیان است من جمله ، آیین های رزم پهلوانی خراسان( چوخه و رقص شمشیر)، مازندران( لوچو و لیفا)، کردستان( رقص هل پرکه)، گیلان( گیل مردی)، سیستان و بلوچستان( رقص چوب)، بختیاری( خلعت پرت کن)، لرستان، ترکمن( رقص خنجر) و … که تلفیقی از فرهنگ رزم ایرانی و با حرکات موزون آیینی و برگرفته از آداب و سنن دیرینه ایرانیان است که به صورت با سلاح و بدون سلاح انجام می شوند.

 

۵.پارس رزم (فری کونگ فو سابق): سبک فری کونگ فو یکی از سبک های کونگ فو در سطح کشور میباشد که تمام تکنیک های آن آزاد است و ممنوعیتی ندارد. رئیس سبک استاد داریوش نظرزاده که سالها افتخار حضور در جبهه های جنگ وسالهای سخت وعرفانی اسارت را داشتند، این سبک را بنیان نهادند.

 

۶.آرتا کابر (فول کونگ فو)

 

۷.توآدو (مدرن کونگ فو): هنررزمی توآدو، به عنوان یك هنررزمی ایرانی، درسال ۱۳۷۶ ( ۱۹۹۷میلادی) با بهره جویی از فرهنگ و ریشه فنون رزمی درایران، توسط استاد رضا خوش سرور( دارای سابقه فعالیت در كونگ فو از سال ۱۳۵۶- اولین سرمربی تیم ملی كونگ فو، ووشو جمهوری اسلامی ایران در بخش مبارزات سان شو در سال ۱۳۷۵) ابداع شد و سعی برآن شد تا تمامی سنین بتوانند ازاین هنر رزمی ایرانی برخوردار گردند.

ورزش کاراته چیست و کاراته چند بخش اصلی و مهم دارد

ورزش کاراته یا اوکیناواتا به انگلیسی (karate)، در کشور ژاپن واقع در جزایر اوکیناوا و ریوکیو در سده 19 ابداع شد و جزو محبوبترین ورزش های رزمی به حساب میاید و دراین هنر رزمی شرقی، حرکات دست و پا در کیهون یا تکنیک، کاتا و کومیته کاربرد چشمگیری  و موثری دارد. مربیان و هنرجویان این هنر رزمی  با تمریناتی که انجام میدهند، تلاش میکنند تا هماهنگی عصب و عضله و تقویت بدن خود را با استفاده از آموزش کاراته، تمرینات کاتا و کومیته را انجام دهند تا بتوانند در مسابقات در مقابل حریفان خود ایستادگی کنند.

ما در سایت علم کاراته در بخش مطالب کاراته، به شما به صورت کامل درباره کاراته و توضیح در مورد ورزش کاراته؛ معنی کاراته چیست؛ ورزش کاراته چه فایده ای دارد، به صورت کامل برای شما توضیح داده ایم، تا شما به صورت کامل، “هنر مبارزه بدون دست” را آموزش ببینید و از طریقرسانه علم کاراتهاین ورزش را شروع کنید.باشگاه ورزشی اطلس با به روزترین متد کاراته در خدمت شماست.

  • کیهون، kihon (تکنیک و فنون اصلی کاراته):

کیهون در کاراته و هنرهای رزمی شرقی به معنی: اصول و اصالت میباشد، که این اصلاح  به تکنیکهای مهم و کلیدی اشاره میکند و هر فرد در رشته کاراته باید به عنوان اساس و پایه خود در این ورزش این سری تکنیک هارا بیاموزد، زیرا به صورت مستقیم بر روی حالت گیری، تنفس صحیح، حمله و دفاع تاثیر میگذارد و فرد را به خوبی آماده بخش های دیگر هنر کاراته میکند.

  • کاتا، kata (مبارزه با حریف فرضی و از قبل تعیین شده):

“کاتا در ورزش کاراته“؛ به وصف الگو های دقیق این حرکات به صورت انفرادی یا جفت میپردازد. در kata میبایست فرد به یک سری مولفه ها اساسی از انواع تکنیک ها، چرخش های اصولی و حفظ حالت فرم در حین اجرا توجه کند و آنها را رعایت کند، زیرا کاتا به معنی: مبارزه با حریف فرضی است و کاراته کا این فرصت را دارد تا خود را برای شرایط خاصو مبارزه واقعی اماده کند.

  • کومیته، kumite (مبارزه با حریف واقعی در چارچوب قواعد karate):

کومیته یا مبارزه؛ در اوکیناواتا یا کاراته امروزی، از 2 بخش کاتا و کیهون پیروی میکند که اگر فردی روی این 2 اجزا تسلط کافی نداشته باشد نمیتواند یک کومیته رو خوبی شود و بتواند حریفان خود را شکست دهد.

مربیان و هنرجویان از آموزش کومیته تمرین آن میتوانند در جهت توسعه و رشد مهارتهای خاص مانند: ضربه در زمان مشخص، اجرای تکینک حاوی امتیاز استفاده کنند و خود را برای رقابت ها تقویت کنند. کومیته به 3 بخش مهم با نامهای: (ایپون کومیته، سانبون کومیته و جیو کومیته )تقسیم میشود که کومیته رو ها میتوانند از آنها به خوبی برای پیشرفت خود استفاده کنند.

4.3/5 - (9 امتیاز)

جستجو

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “باشگاه ورزشی اطلس در قم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *