توضیحات آگهی
تولیدی موزاییک و سنگ مصنوعی و کفپوش ویکتور ویو در آباده ، به مدیریت خانم پریسا فلاح زاده و خانم راحله سجادی در آباده آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد برای آشنایی بیشتر با این مجموعه همراه ما باشید ایران مشاغل سامانه برتر ثبت مشاغل کشور در هنگام تماس و یا مراجعه حضوری بگویید شما را در ایران مشاغل دیده ایم.
خدمات تولیدی موزاییک و سنگ مصنوعی و کفپوش ویکتور ویو در آباده
تولید کننده انواع سنگ های مصنوعی
نمای داخلی و خارجی
موزاییک های پلیمری و ویبره ای با بهترین متریال روز
کاملا نشکن و ضدآب
مقرون بصرفه
نرده های دور باغچه ای
انواع کفپوش
در هر متراژی که بخواهید
پذیرش سفارش با رنگ و نوع دلخواه در کمترین زمان
راه های ارتباطی با تولیدی موزاییک و سنگ مصنوعی و کفپوش ویکتور ویو در آباده
کفپوش پلیمری چیست؟
کفپوش های پلیمری نوعی روسازی برای سطوح هستند که با استفاده از رزین ها، سخت کننده ها و سایر مواد شیمیایی اجرا می شوند. این پوشش را می توان یک مکانیسم محافظ قدرتمند دانست که برای ضد آب کردن سطوح استفاده می شود. مواد پلیمری در صنایع کاربرد گسترده ای دارد به خصوص وقتی هدف محافظت از سطوح حساس در برابر خوردگی باشد، پوشش پلیمری بهترین انتخاب است.
کفپوش پلیمری از دو ماده اصلی رزین ها و سخت کننده ها تشکیل شده است. این دو ماده در کنار هم واکنش نشان داده و به یک ماده پلاستیکی بسیار سخت و محکم تبدیل می شوند.
ویژگی های کفپوش پلیمری
- مقاومت مکانیکی بالا
- مقاوم در برابر مواد شیمیایی اسیدی و بازها
- مقاوم در برابر آب و رطوبت و مایعات
- مقاوم در برابر خوردگی، سایش و لغزش
- مقاومت در برابر نوسانات حرارتی
- غیر قابل حل در انواع حلال صنعتی
- تنوع رنگ و قابلیت خط کشی
- چسبندگی بالا با سطوح زیرین
- عایق رطوبتی و حرارتی
- استحکام و دوام ساختاری
- اجرای سریع و آسان
- تشکیل سطوح یکپارچ و غیر قابل نفوذ
- قابلیت تعمیر و ترمیم کف ساخته شده با کفپوش پلیمری
انواع کفپوش پلیمری در تولیدی موزاییک و سنگ مصنوعی و کفپوش ویکتور ویو در آباده
پوشش های پلیمری به دلیل استحکام بالا برای مکان های عمومی مناسب هستند. در محیط های پر رفت و آمد و دارای ترافیک سنگین می توان از قابلیت های کفپوش پلیمری استفاده کرد. برای مثال در بیمارستان ها و محوطه پارکینگ و محیط های صنعتی همیشه پوشش های کف پلیمری حرف اول را می زنند. حتی برای تقویت و محافظت از سطوح افقی بتن ریزی شده نیز از کفپوش پلیمری استفاده می شود.
موزاییک :
واژه موزاييك به معني نقش يا تصويري است كه از چیدن تكه هاي كوچك رنگي سنگ، شيشه،سراميك،كاشي و … در كنار يكديگر تشكيل مي گردد. موزاييک کف پوشی است متراکم ، در حقيقت يک جور بتن است که تراکم خود را يا از طريق فشارپرسی و يا از طريق لرزش به دست می آورد و از ماسه ، سيمان ، سنگ دانه، پودر سنگ و آب در ابعاد و طرحهای گوناگون وجود دارد.
بهطور کلی موزاييک شامل دو لایه میشود:
- لایه رویه و یا رنگ موزاییک : این لایه که نقش موزاییک را تشکیل می دهد و در آن از پودر سنگ ، سیمان، آب و از ترکیبات دانه بندی شده و رنگی استفاده شده است .
- لایه زیرین یا نارین: این لایه از موزائیک دارای ضخامت بیشتری نسب به لایه رویه می باشد نقش تحمل فشار را نیز بر عهده دارد. و مانند لایه رویه از سیمان ،آب و ماسه تشکیل شده است.
در واقع از موزاییک به عنوان کف پوشی متراکم برای کف حیاط، کف ساختمان، فرش کف پیاده رو، سنگ فرش باغ و … استفاده می شود.
روشهای تولید موزاییک در تولیدی موزاییک و سنگ مصنوعی و کفپوش ویکتور ویو در آباده
- روش پرسی : در این مورد اعمال فشار با استفاده از دستگاه پرس باعث ایجاد تراکم در موزائیک می شود. که این فشار بسته به ابعاد و نوع سنگ دانه های به کار رفته متغییر می باشد. موزاییک هایی که از این طریق تولید می شوند حتما نیاز به ساب خوردن دارند.( دو قشری)
- روش ویبره ای: در این مورد اصلا فشاری وجود ندارد و عمل تراکم و یکنواخت سازی به کمک دستگاه لرزاننده انجام می گیرد و معملا به علت داشتن سطحی صاف نیاز به ساب ندارد اما نوعی از موزائیک های ویبره ای هستند که در آنها سنگ تزیینی به کار رفته است و عمل سایش بر روی آنها انجام می گیرد.( تک قشری) . تولیدی موزاییک و سنگ مصنوعی و کفپوش ویکتور ویو در آباده بهترین انتخاب.
تولیدی موزاییک و سنگ مصنوعی و کفپوش ویکتور ویو در آباده
موزاییک چیست؟
موزاییک نوعی از مصالح ساختمانی بر پایه بتن است که بسیار فشرده بوده از استحکام بالایی برخوردار است. همچنین تراکم بسیار بالای این محصول از طریق فشار پرسی یا از طریق ایجاد لرزش به وجود میآید.
این مصالح نیز دقیقاً مانند کاشی و سرامیک بهصورت پازلی تولید میشوند و دارای روش نصب مشترکی هستند و کاربردهای آنها با وجود یکسری تفاوتها مشترک است.
تولیدی موزاییک و سنگ مصنوعی و کفپوش ویکتور ویو در آباده
بخشهای اصلی موزاییک
موزاییکها دارای دو بخش اصلی هستند که هر کدام نقش مهمی در کارایی نهایی محصول دارد. این لایهها به شرح زیر هستند.
۱. بخش زیرین: لایههای زیرین
موزاییک را میتوان بخش اصلی آن در نظر گرفت که تمام ویژگیهای ساختاری موزاییک در آنها وجود دارد. اگر بهصورت کلی بخواهیم بگوییم که تفاوت لایه زیرین نسبت به لایه رویی موزاییک چیست، مهمترین موضوعی که مطرح میشود، ضخامت لایه زیرین بوده که بسیار بیشتر از لایه رویی است؛ چرا که تحت فشار بیشتری ساخته شده است.
۲. بخش رویی: لایه های رویی
جنس لایه رویی دقیقاً مانند لایه زیر موزاییک از بتن است اما با این تفاوت که لایه رویی دارای ضخامت کمتری است.
البته لازم به ذکر است که برخی از موزاییکها نیز بهصورت یک لایه تولید میشوند که تمام قسمتهای تشکیل دهنده آن در یک لایه ارائه میشود. روش تولید چنین موزاییکهایی از طریق پرس بوده و نیازمند ساب خوردن است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.