توضیحات آگهی
بومگردی خانه تیمونی در نغاشه قشم ، به مدیریت خانم یاسمین حیدری در نغاشه قشم آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد برای آشنایی بیشتر با این مجموعه همراه ما باشید ایران مشاغل سامانه برتر ثبت مشاغل کشور در هنگام تماس و یا مراجعه حضوری بگویید شما را در ایران مشاغل دیده ایم.
درباره بومگردی خانه تیمونی در نغاشه قشم
اقامتگاه بومگردی خانه تیمونی با 5 اتاق و تخت دونفره با تمامی امکانات همراه با جای پارکینگ
با 5 دقیقه فاصله تا دریا پیاده
10 دقیقه فاصله با فرودگاه با ماشین
ساعت ورود اقامتگاه 2 و ساعت خروج 12 ظهر روز بعد
بومگردی خانه تیمونی در نغاشه قشم
اقامتگاه بومگردی چیست؟
اقامتگاه بومگردی به خانهای در منطقهای طبیعی گفته میشود که بر اساس ضوابط مشخص محیطزیستی ساخته شده و بر اساس ضوابط محیطزیستی و گردشگری پایدار، اداره میشود و به مهمانان خدمترسانی میکند.
بنابراین در یک اقامتگاه بومگردی از فیزیک ساختمان تا کلیه فعالیتهایی که در آن انجام میشود همگی در یک راستا قرار دارند؛ حفاظت از محیطزیست، حفظ و سپس اشاعه فرهنگ بومی منطقه. برای آنکه در اقامتگاههای بومگردی این اهداف حاصل شود، نیاز است که اقامتگاه ویژگیهای بهخصوصی داشته باشد. بهعبارتدیگر میتوان گفت اقامتگاهی که این ویژگیهای خاص را داشته باشد، بهعنوان اقامتگاه بومگردی شناخته میشود. در ادامه با ویژگیهای اقامتگاه بومگردی آشنا میشویم.
ویژگیهای بومگردی خانه تیمونی در نغاشه قشم :
طراحی و معماری بنا بر اساس ویژگیهای بومی :
نخستین ویژگی که در بحث راهاندازی اقامتگاه بومگردی باید به آن توجه شود، طراحی و معماری ساختمان است. یک اقامتگاه بومگردی باید بر اساس مصالح و همچنین ساختار خانههای بومی همان منطقه ساخته شود. در مناطق جنگلی، کویری و ساحلی باید توجه داشت که خانههای بومی با استفاده از چه مصالح و چه سبکی ساخته میشوند.
در موضوع استفاده از مصالح، بسیار مهم است که تاحدامکان مصالح بهجای آنکه از منطقه دیگری خریده و به آنجا آورده شوند، از همان منطقه تأمین شوند. همچنین در مورد استفاده از نیروهای انسانی نیز مهم است که از افراد بومی و محلی همان منطقه در انجام امور ساختوساز و تأمین مصالح استفاده شود. فراموش نکنیم که یکی از اهداف مهم بومگردی، ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی در روستاها و مناطق کمتر توسعهیافته است تا بهاینترتیب از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری شود.
چیدمان اقامتگاه بومگردی بر اساس فرهنگ بومی
تمام طول سفر یک فرد بومگرد میتواند فرصتی برای آشنایی با فرهنگ بومی منطقه باشد؛ بنابراین یکی از مهمترین کارهایی که در اقامتگاههای بومگردی صورت میگیرد، استفاده از المانهای سنتی در طراحی فضا است. میتوان از هرآنچه که مربوط به فرهنگ و سنت مردم بومی منطقه است در بخشهای مختلف اقامتگاه استفاده کرد.
پارچههای سوزندوزی، ظروف، فرش، پردهها، ادوات موسیقی، اشیا تزئینی و حتی گل و گیاهانی که در یک اقامتگاه بومگردی استفاده میشوند، همگی میتوانند الهام گرفته از فرهنگ بومی باشند. البته که استفاده از وسایل قدیمی و بهجامانده از گذشته ارزش بیشتری دارند و تأثیر بیشتری بر بیننده خواهند گذاشت؛ اما در صورت عدم دسترسی به این وسایل، میتوان آنها را به شکل تازه طراحی و در بخشهای مختلف اقامتگاه استفاده کرد. این یکی از بهترین و تأثیرگذارترین روشها برای انتقال عناصر فرهنگی به مهمانان و گردشگران است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.