امیدواریم که همیشه سلامت و تندرست باشید ، لیکن بیماری قرین با زندگی آدمی است و انواع بیماری روزانه انسان ها را تهدید می نماید. در صورت موجهه با بیماری به کجا باید مراجعه نماییم. در این مقاله به معرفی درمانگاه می پردازیم.

انواع مراکز درمانی

آیا با انواع مراکز درمانی آشنایی داریم و ساختار و وظایف هر یک را می دانیم؟ در صورت آشنایی با این مراکز، در مواقع اضطرار و نیاز با سهولت بیشتری می توانیم به مکان درمانی مورد نیاز مراجعه و به سلامتی دست یابیم. در این مقاله به منظور آشنایی شما مطالعه کننده گرامی ، توضیحاتی در خصوص ویژگی های هر یک از مراکز درمانی ارائه خواهد شد.

مطب

مطب عموما جایی است که پزشک در آن به معاینه و درمان بیماران می‌پردازد. البته تسامحاً به محل فعالیت سایر شاغلین حرف پزشکی مانند روانشناس که دارای دفترکار می‌باشند نیز می‌توان مطب اطلاق کرد. واژه مطب اسم مکان از ریشه طب است و در پارسی به آن پزشکگاه هم می گویند. طبق قوانین موجود تأسیس مطب در ساختمان های مسکونی نیز مجاز است. هر پزشکی تنها پس از اخذ مجوزهای لازم مانند پروانه مطب از سازمان نظام پزشکی مجاز به تأسیس مطب است و مسئولیت اقدامات درمانی انجام شده در مطب برعهده پزشک می‌باشد . نصب تابلو، چاپ سرنسخه، تعرفه دریافتی از بیماران، اقدامات درمانی قابل انجام در مطب، فهرست ملزومات مطب و شرایط فیزیکی آن تابع قوانین موجود می‌باشد.