توضیحات آگهی
سیم کشی ساختمان برق صنعتی ناصر صادقی در مرند ،به مدیریت ناصر صادقی در مرند آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد برای آشنایی بیشتر با این مجموعه همراه ما باشید ایران مشاغل سامانه برتر ثبت مشاغل کشور در هنگام تماس و یا مراجعه حضوری بگویید شما را در ایران مشاغل دیده ایم.
خدمات سیم کشی ساختمان برق صنعتی ناصر صادقی در مرند
سیم کشی ساختمان ،اجرای تخصصی برق ساختمان ،اجرای تخصصی برق صنعتی ،شر کت و اداره ها ،اعلام حریق تابلو و تابلو روان ال ای دی
اجرای دوربین مداربسته در این مجموعه انجام می شود.
جناب آقای ناصری با بیش از ۱۸ سال سابقه کاری،کادری مجرب و متخصص در زمینه برق و سیم کشی آماده ارائه خد مات به هموطنان عزیز می باشد.
سیم کشی ساختمان
سیم کشی ساختمان (electrical wiring) مجموعه کارهایی است که در یک ساختمان انجام میشود تا بتوان از وسایلی که نیاز به سیم کشی دارند استفاده کرد. این کارها شامل تهیهی نقشهی سیمکشی، ترازبندی مکان پریزها و کلیدها روی دیوار، شیارزنی مکان لولههای برق، قرار دادن لولههای برق، جاگذاری قوطیهای جعبهی فیوز، سیم کشی، فنرزنی، سربندی و … است.
سیم کشی ساختمان محدود به وسایل برقی نیست و اتصالات تلفن، آنتن و … را هم شامل میشود. نیاز به گفتن نیست که سیم کشی ساختمان امری تخصصی است و آن را باید یک برقکار ماهر انجام دهد.
روشهای سیم کشی ساختمان
سیمکشی ساختمان را به دو روش روکار و توکار انجام میدهند که هر کدام را در ادامه شرح میدهیم.
سیم کشی روکار
در این روش، سیم کشی روی سطح گچ دیوار انجام میشود و به منظور زیبایی، ایجاد نظم و تأمین امنیت، با یک لولهی مخصوص (داکت) سیمها را میپوشانند.
هر چند استفاده از این روش به هنگام ساختمانسازی، ساختمان شما را دچار ضعف میکند اما با این روش، دسترسی به سیمها آسان میشود و به راحتی میتوان سیمها را عیبیابی و تعمیر کرد.
معمولاً این روش سیم کشی توصیه نمیشود اما گاهی لازم است که پس از گچ کاری، سیم کشی انجام شود که در این صورت، روش روکار بلامانع است.
سیم کشی توکار
این روش سیم کشی رایج بوده و امکان اجرای آن در انواع ساختمانها وجود دارد. روش توکار در مقایسه با روش روکار، ایمنی بیشتری دارد و همچنین ظرافت و زیبایی ساختمان را کمتر تحت تأثیر قرار میدهد.
در این روش سیمها را در ساختار ساختمان دفن میکنند و به دو صورت سیم کشی را انجام میدهند:
- سیم کشی بدون استفاده از لولههای خرطومی و PVC مخصوص، که در این حالت، سیمها از نوع مخصوص و دارای چند لایهی عایق هستند.
- سیم کشی با استفاده از لولههای خرطومی و PVC مخصوص، که در این حالت، با فنرهای مخصوص، سیمها را درون لولههای خرطومی و PVC قرار میدهند.
در روش سیم کشی توکار، برقکاران یکی از سه راه زیر را میروند:
- استفاده از جعبهی تقسیم:
در این روش توکار، برقکار یک جعبهی تقسیم بر روی دیوار نصب میکند. موقعیت این جعبهی تقسیم معمولاً در بالای کلیدها و پریزها است. این جعبهی تقسیم به سیمهایی که استفاده میشود نظم میدهد. در گذشته جعبهی تقسیم بسیار مورد استفاده قرار میگرفت اما در حال حاضر استفادهی چندانی ندارد و مقررات جدید آن را قبول نمیکند.
- استفاده از جعبهی کلید و پریز:
در این روش توکار، برقکار فضایی در داخل دیوار برای جعبهی کلید و پریز ایجاد میکند. در صورت استفاده از این روش، دسترسی به سیمها خیلی آسان میشود زیرا کلیدها و پریزها در یک محل قرار میگیرند.
- استفاده از جعبهی فیوز:
ایدهی اصلی در استفاده از جعبهی فیوز، توزیع برق با توجه به نیاز هر بخش ساختمان است تا جریان الکتریکی، متناسب توزیع شود. در این روش، برقکار ابتدا سیمهای ورودی هر واحد را، که از کنترل برق به آن واحد آمده است، از جعبهی فیوز عبور داده و سپس به میزان نیازی که هر بخش ساختمان به برق دارد سیم کشی را انجام میدهد. هر چند استفاده از جعبهی فیوز هزینهی زیادی دارد اما در صورت نیاز به تعمیر سیم کشی، با مشکل زیادی روبرو نمیشوید
مراحل اجرای سیم کشی ساختمان
برقکار، سیم کشی ساختمان را بسته به نیاز، در سه مرحله از ساخت و ساز میتواند انجام دهد:
- هنگام ساخت اجزای ساختمان مثل دیوار
- هنگام نازککاری اجزای ساختمان
- بعد از تمام شدن نقاشی و کفسازی
برای آنکه سیم کشی به خوبی پیش برود برقکار مراحلی را برای کار خود در نظر میگیرد که در ادامه به این مراحل میپردازیم.
تهیهی نقشهی سیم کشی
برقکار همیشه به موقعیت سنجی اهمیت زیادی میدهد تا بتواند بهینهترین طرح را برای سیم کشی ساختمان در نظر بگیرد. این موقعیتسنجی برای تهیهی یک نقشهی خوب برای سیم کشی لازم است. نقشهای که برقکار تهیه میکند باید بتواند موقعیت اجزای زیر را مشخص کند:
- سیستمهای روشنایی
- سوکتهای برق
- تلفن
- آنتن مرکزی
- آیفون
- فن کویلها
- اطفاء حریق
- برق اضطراری
- موتورخانه
سیم کشی ساختمان برق صنعتی ناصر صادقی
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.