نگهداری گل لاله در آپارتمان ،اگر در مناطقی زندگی می کنید که آب و هوای مناسب برای نگهداری این گل در فضای باز دارد، می توانید از آن به عنوان گل های مناسب کاشت در باغچه استفاده کنید. اما در غیر این صورت باید با نحوه نگهداری از گل لاله در گلدان و در محیط ساختمان آشنا باشید تا بتوانید از آن مراقبت کنید. در ادامه با ایران مشاغل به توضیح نکاتی در این رابطه می پردازیم.
مشاهده آگهی های : دکوراسیون داخلی در تهران
نحوه نگهداری و مراقبت از گل لاله در منزل
هر کدام از گیاهان بسته به عوامل مختلف مانند خواستگاه و تیره شان، نیازهای مختلفی دارند که هنگام مراقبت از آن ها باید مجموعه ای از آن ها را در نظر گرفت. پیش از آموزش مهیا کردن شرایط نگهداری گل لاله عباسی در خانه، باید بدانید این گل یکبار در سال گل می دهد. همچنین باید در نظر بگیرید که گل لاله از جمله گل های وحشی و خودرو است و باید آموزش های لازم جهت مراقبت های لازم قبل و حین گلدهی و بعد از آن برای نگهداری از پیاز داده شود. برای این منظور نیز کسب آگاهی در مورد میزان آبیاری، نور آفتاب، خاک مناسب و کود ضروری به نظر می رسد.
میزان نیاز گل لاله به آب
همانطور که توضیح داده شد زادگاهی که لاله ها در آن رشد کرده اند مناطقی بوده است که عموما میزان بارش در فصل بهار زیاد، در تابستان کم، در پاییز متوسط و در زمستان بارش به صورت برف همراه با خشکی و سردی هوا بوده است. بنابراین چه در گلدان کاشته شوند و در محیط آپارتمان باشند و چه در باغچه و فضای آزاد به همین مقدار آب احتیاج دارند.
خاک مناسب
از آنجایی که این گل آب مورد نیاز خود را در فضای باز از بارندگی دریافت می کند، بهتر است بیشتر با طرز نگهداری از لاله در آپارتمان آشنا شویم. در این مورد نیز باید به شما بگوییم لازم است تا خشک نشدن خاک گلدان به آن آب ندهید و برای مراقبت و آبیاری فصل خواب و استراحت گل را نیز در نظر بگیرید. بهترین مقدار برای این منظور نیز دو بار در هفته در زمان گلدهی و کمی پیش از آن، و نصف این میزان برای فصول سرد سال است.
مشاهده آگهی های : دکوراسیون داخلی در شیراز
میزان تابش آفتاب مناسب برای گل ،نگهداری گل لاله در آپارتمان
میزان مورد نیاز گل لاله به نور آفتاب را نیز می توان از مشاهده دشت هایی که این گل ها در آن می رویند حدس زد. این گل ها در سایه درختان رشد نمی کنند و دشت های وسیع محیطی است که در آن رشد می کنند. بنابراین کل روز را در معرض نور آفتاب هستند. بنابراین طریقه نگهداری از گل لاله در خانه نیز باید به همین شیوه باشد. اگر آن ها را در باغچه کاشته اید که نور آفتاب به مقدار کافی به آن ها می تابد. در غیر این صورت پر نورترین جای خانه را برای آن ها انتخاب کنید تا نور کافی را دریافت کنند. اهمیت دریافت نور خورشید به صورت کامل در زمان گلدهی آن ها بسیار بیشتر است.
سازگار نبودن پیاز این گیاه به رطوبت باعث می شود خاک سبکی برای آن در نظر بگیرید که زهکشی نیز شده باشد. اگر آن ها را در باغچه می کارید و خاک برگ عمده و زیادی را تهیه دیده اید یا گلدان های زیادی در خانه دارید و خاک گلدان را به صورت عمده خریداری کرده اید قبل از استفاده برای آن ها از ضد عفونی شدن خاک مطمئن شوید. همچنین لازم است بدانید آن ها را به تنهایی نمی توانید برای نگهداری لاله ها به کار ببرید و لازم است آن ها را با کوکوپیت یا پیت ماس و ماسه بادی مخلوط کنید.
کود مناسب برای تقویت گل لاله ،نگهداری گل لاله در آپارتمان
کودهای شیمیایی نقش به سزایی در رشد همه گیاهان به ویژه لاله ها دارند به شرطی که در استفاده از آن ها نهایت دقت به کار برده شود. هنگام نگهداری از لاله ها و پس از کاشت مجدد پیاز در خاک، باید از پتاس برای تقویت پیاز استفاده کنید. با نزدیک شدن به فصل گلدهی می توانید کودهای سه بیست را برای تقوبت آن ها به کار ببرید. به خاطر داشته باشید اگر در ترکیبات کود شما آهن وجود نداشت، از دادن کودهای کلات آهن به آن ها غافل نشوید.
رطوبت و دمای مناسب برای نگهداری از لاله
به طور کلی باید در نظر بگیرید که این گیاهان به هوای سرد بیشتر علاقه دارند تا هوای گرم. از آنجایی که هوای گرم باعث می شود شانس گلدهی آن ها پایین بیاید، بهتر است محیط را، به خصوص در روزهای نزدیک شروع گلدهی، برای آن ها خنک نگه دارید. بهترین درجه دما نیز برای فصول بهار و تابستان 15 تا 20 درجه و برای نگهداری از پیاز 5 تا 10 درجه است. همچنین از آنجایی که این گل علاقه چندانی به رطوبت ندارد لازم نیست هنگام نگهداری از گل لاله محیط را مرطوب کنید و یا از اسپری آب بر روی برگ های آن استفاده کنید.
نحوه تکثیر گیاه لاله
برای تکثیر هر گیاهی لازم است روش های قابل اجرا برای آن را دانست و پس از آن بهترینشان را انتخاب کرد. به طور کلی دو روش برای تکثیر و نگهداری از گل لاله در منزل وجود دارد. تکثیر از طریق بذر و تقسیم پیاز لاله که در ادامه به توضیح مختصری از هر کدام از آن ها اکتفا می کنیم:
- کاشت بذر لاله: در این روش از کاشت بذرهای موجود در گل استفاده می شود. این روش بیشتر هنگام رویش طبیعی لاله در دشت ها مورد استفاده است. چرا که هنگام استفاده از آن در منزل، حدود 5 سال طول می کشد تا گیاه شما به مرحله گلدهی برسد.
- تقسیم پیاز لاله: بهترین روش برای تکثیر و نگهداری از گل لاله تقسیم پیاز است. بهترین زمان برای بیرون کشیدن پیاز از خاک و تقسیم و کاشت مجدد آن نیز پاییز است. با استفاده از این روش نیز 3 سال باید صبر کنید تا گیاه شما گل دهد.