تاریخچه موبایل در ایران

مقالات

۲۲ شهریور ۱۴۰۱ 337 بازدید
تاریخچه موبایل در ایران ،آدرس تاریخچه موبایل در ایران

تاریخچه موبایل در ایران

تاریخچه موبایل در ایران، اولین گوشی های موبایل در ایران توسط شرکت نوکیا به بازار عرضه شد و پس از آن شرکت های زیمنس و آلکاتل اریکسون و صایران به عرضه محصولات خود در بازار ایران پرداختند و به نوعی تاریخچه موبایل در ایران را رقم زدند.شاید بتوان گفت امروزه موبایل یکی از مهمترین و پرکاربردترین ابزاری است که روزانه با آن سروکار داریم ولی اینکه چگونه گوشی تلفن همراه توانست در بین افراد جایگاه خود را پیدا کند تاریخچه طولانی دارد در ادامه با ایران مشاغل همراه باشید تا بیشتر در این خصوص بدانید.

اولین موبایل در ایران

همانطور که گفته شد نوکیا اولین موبایل ها را در بازار ایران به فروش رساند ولی این گوشی های تلفن همراه از نظر ظاهر و چه از نظر امکانات تفاوت فاحشی با گوشی‌های امروزی داشتند به طوری که از نظر ظاهر بسیار بزرگتر و سنگین تر از نظر امکانات محدود به مکالمه بودند.
در سال ۲۰۰۲ شرکت نوکیا با ارائه گوشی نوکیا ۷۶۵۰ انقلابی در بازار تلفن همراه به پا کرد چرا که توانسته بود اولین گوشی موبایل دوربین دار را به بازار به صورت انبوه عرضه کند. یک سال بعد نوکیا با عرضه گوشی ۱۱۰۰ توانست رکورد جاودانه ی فروش تلفن همراه را به نام خود ثبت کند از همه جالب تر این بود که نوکیا ۱۱۰۰ کاملاً ابتدایی و بدون هیچگونه آپشن عرضه شده بود. گوشی Razer شرکت موتورولا نیز نخستین گوشی با طراحی باریک‌تر و عمر باتری طولانی‌تری بود که در ۲۰۰۴ وارد بازار شد.

 

 

تاریخچه موبایل در ایران ،آدرس تاریخچه موبایل در ایران

 

پیدایش برندها دیگر تلفن همراه

سال ۲۰۰۷، ورود گوشی همراه محبوب شرکت Apple، به آرامی معنی تلفن همراه را از وسیله‌ای برای تماس به وسیله‌ای برای اتصال به اینترنت و انجام کار‌های متنوع تغییر داد. فروشگاه اینترنتی خرید نرم‌افزار‌های مخصوص موبایل یا همان اپلیکیشن‌ها یعنی App Store در سال ۲۰۰۸ راه‌اندازی شد و آغاز صنعت جدیدی در دنیای فناوری بود. در سال ۲۰۰۹ تلفن‌های مجهز به نرم‌افزار وارد بازار شدند و در همین سال ویدئوچت به تلفن‌های همراه راه پیدا کرد. همچنین سال ۲۰۰۹ شرکت سامسونگ نخستین مدل گوشی‌های Galaxy را وارد بازار کرد و تا سال ۲۰۱۳ تلفن‌هایی باقدرت، باریک و سبک، دوام، کیفیت و سرعت بیشتری آمدند.

تاریخچه تلفن همراه در دنیا

شاید برای خیلی از افرادی که امروزه با کمترین قیمت می توانند یک سیم کارت و یک گوشی ساده را خریداری کنند مایه تعجب باشد که بدانند در گذشته نه چندان دور خرید یک گوشی موبایل ساده و یک سیم کارت فقط در توان افراد ثروتمند بود گوشی موبایل کالای لوکس و تجملاتی محسوب می‌شد. برای کامل تر شدن مرور تاریخچه موبایل در ایران بهتر است قیمت این کالا را نیز به طور قابل لمسی در آن روزها معرفی کنیم. ا

گر بخواهیم قیمت تقریبی موبایل را در آن روزها با توجه به نرخ تورم محاسبه کنیم باید بدانیم زمانی که سیم‌کارت گوشی موبایل یک میلیون تومان به فروش رسید حداقل حقوق ماهیانه ۱۱ هزار و ۶۸۲ تومان بود قیمت دلار ۲۶۳ تومان. یا در سال ۸۱ یخچال فریزر ایرانی حدود ۲۰۰ هزار تومان قیمت داشت در حالیکه یک خط تلفن و یک گوشی موبایل معمولی در آن سال ها کمتر از ۵۰۰ هزار تومان پیدا نمی شد.

 

اولیت تحولات موبایل در ایران

در سال ۸۱ اولین پیامک در ایران ارسال شد در آن سال ها برای استفاده از سرویس پیامک نیاز بود تا با مراجعه به مخابرات این سرویس را فعال کرد.اکنون بیش از دو‌و‌نیم میلیارد گوشی هوشمند در دنیا مورد استفاده قرار‌می‌گیرد. بنا بر آمار منتشر شده در سال ٢٠١٧، ایران سهم ۳۰ میلیون نفری با ضریب نفوذ ٣٧‌درصد داشته و در رده ٣۴ قرار گرفته‌است

در سال ۲۰۰۸ زمانی که سیستم‌عامل‌های سیمبین و بلک‌بری به اوج خود رسیدند، گوشی‌های جدیدی عرضه شد که دارای صفحه‌نمایش‌های لمسی بزرگ‌تر و جذاب‌تری بودند.البته در آن سال گوشی‌های استثنایی با صفحه‌نمایش‌های معمولی نیز تولید شد، اما تغییر بزرگ، ایجاد صفحه‌نمایش‌های لمسی و بزرگ‌تر بود.

موبایل در ایران

شاید بتوان گفت گوشی‌های موبایل و فناوری‌های موجود در آن یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین اختراعات بشر تا امروز بوده است و شاید به همین دلیل است که توجه به تاریخچه موبایل در ایران اهمیت دارد. به‌عبارتی از واکنش‌های معمول که نسبت به هر تکنولوژی تازه‌ای نشان داده می‌شود، مخالفت، تأکید بر اثرات مخرب و… آن تکنولوژی است. این واکنش‌ها هنگام ورود موبایل، اینترنت، شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها و… بار‌ها دیده و ادامه‌دار شد؛ حتی امروز که دیگر با وجود گوشی‌های هوشمند مرز بین انسان‌ها و کشور‌ها چندان معنایی ندارد

. فعالیت مردم با گوشی همراه را می‌توان به چند بخش تقسیم کرد: اجتماعی، فردی، ورزشی، سرگرمی، کاری و. از این‌رو در همان گوشی که وزن شما در اپلیکیشنی برای کاهش وزن ثبت شده، عکس‌های خانوادگی، پیام‌های کاری و دلبستگی و علاقه‌مندی‌هایتان هم وجود دارد.

5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *