بررسی انواع روش های جایگزینی دندان از دست رفته ، ایران مشاغل سامانه برتر ثبت مشاغل کشور

بررسی انواع روش های جایگزینی دندان از دست رفته

از دست دادن دندان می تواند یک تجربه چالش برانگیز باشد که هم بر ظاهر لبخند و هم بر توانایی جویدن راحت شما تأثیر می گذارد. یکی از اصلی سوالات هنگام مراجعه به کلینیک دندان پزشکی این است که ” جای دندان کشیده شده چی بزاریم؟”  برای حل این چالش، دندانپزشکی مدرن گزینه های مختلفی برای جایگزینی دندان و پر کردن فضای باقی مانده  ارائه می دهد. در این مقاله از کلینیک دندان پزشکی دریای نور ما چهار راه حل محبوب و موثر روش های جایگزینی دندان را بررسی خواهیم کرد.

با ایران مشاغل همراه ما باشید .

روش های جایگزینی دندان

پرکردن جای‌ خالی دندان‌ ها  و ترمیم جای خالی دندان با روش‌های درمانی متفاوتی انجام می‌شود. دندانپزشک پس از معاینه وضعیت استخوان فک، بافت لثه و در نظر گرفتن شرایط عمومی بیمار بهترین روش پر کردن جای خالی دندان را پیشنهاد می‌کند، پس جواب سوال “دندان خالی شده را با چی پر کنیم؟” پیش دندانپزشک شماست. بین روش‌های مختلف درمان جای خالی دندان ایمپلنت (گران‌ترین و  کم‌عارضه‌ترین) و دندان مصنوعی متحرک (ارزان‌ترین و پرعارضه‌ترین) روش‌های ترمیم جای خالی دندان ها محسوب می‌شوند.

برای پر کردن جای دندان خالی از ۵ روش زیر استفاده می شود:

  1. ایمپلنت دندان
  2. دندان مصنوعی ثابت
  3. دندان مصنوعی متحرک
  4. ارتودنسی
  5. کامپوزیت

ایمپلنت دندان

امروزه استاندارد طلایی جایگزینی دندان از دست رفته، کاشت ایمپلنت دندان است. ایمپلنت در واقع ریشه مصنوعی دندان است که در استخوان فک قرار میگیرد و سپس روی آن روکش دندان متصل میشود. برای موفقیت درمان ایمپلنت باید استخوان فک از نظر کیفیت و کمیت مناسب باشد تا بتواند محکم ایمپلنت را در خود نگه دارد. همچنین لثه و دندانهای مجاور ایمپلنت نیز باید سالم باشند. برخی بیماریهای سیستمی نیز ممکن است در درمان ایمپلنت اختلال ایجاد کنند.

بررسی انواع روش های جایگزینی دندان از دست رفته ، ایران مشاغل سامانه برتر ثبت مشاغل کشور

مشاهده آگهی های :دندانپزشکی در تهران

دندان مصنوعی ثابت

پیش از ایمپلنت، دندان مصنوعی ثابت سه واحدی یا بریج ثابت رویکرد استاندارد برای پر کردن جای خالی دندان به حساب می آمد. در این حالت دو دندان دو طرف جای خالی (دندان های اباتمنت) روکش میشوند و دندان مصنوعی که به روکش های دو طرف خود متصل است در جای خالی دندان قرار می‌گیرد.

مزایای دندان مصنوعی  ثابت

  1. عملکرد قابل قبول
  2. هزینه تعویض ارزان
  3. قیمت مناسب
  4. زیبایی طبیعی
  5. زمان درمان کوتاه‌
  6. عدم نیاز به مراقبت خاص
  7. هزینه مناسب
  8. عدم نیاز به تراشدن دندان های سالم
  9. مناسب برای دندان های از دست رفته کنارهم

دندان مصنوعی متحرک

و اما دندان مصنوعی غیر ثابت از پلاستیک ساخته می‌شود و بخش اطراف دندان مشابه بافت لثه طراحی میشود. دندان با گیره های فلزی که به دندان‌های طبیعی مجاور قلاب میشوند. برای ترمیم جای خالی دندان بکار می رود، دندان‌های مصنوعی با تکیه بر بافت لثه و استخوان فک جایگزین دندان‌های از داده می‌شوند.

ارتودنسی

یکی از روش‌های کم کاربرد برای پر کردن جای خالی دندان‌ها ارتودنسی است چون در روش درمانی ارتودنسی جای خالی دندان‌ها با حرکت تدریجی دندان‌ها به کمک سیم‌های کار گذاشته در دهان انجام می‌شود و این روش درمانی تنها برای افرادی مناسب است فک کوچک همراه دندان‌های فشرده دارند.

مزایای ارتودنسی

  1. بهبود زیبایی
  2. مرتب کردن دندان‌ها
  3. کاهش ازدحام بین دندان‌ها
  4. بهبود فرم لب‌ها
  5. از بین بردن فاصله‌های دندانی
  6. بهبود فرم فک
  7. کمک به تکلم بهتر
  8. کامپوزیت

    یکی از سوالات رایج افرادی که دچار بی‌‌دندانی می‌شوند این است که آیا کامپوزیت جای خالی دندان را پر می‌کند یا نه !؟ جواب این پرسش مثبت است و می‌توان به کمک کامپوزیت با هزینه بسیار مناسب و در زمان کوتاه جای خالی دندان‌ها را به صورت طبیعی پر کرد. همچنین اگر دچار خالی شدن قسمت داخلی دندان شده‌اید و می‌پرسید که دندان خالی شده را با چی پر کنیم؟ بدانید که کامپوزیت برای این مشکل نیز یک راه حل کم هزینه و راحت است که می‌تواند در زمان کوتاه مشکل شما را حل کند.

    کاربردهای کامپوزیت برای درمان جای خالی دندان

    1. اصلاح طرح لبخند
    2. پر کردن جای خالی دندان
    3. ترک خوردگی دندان
    4. روکش دندان خالی
    5. لب‌پر شدن دندان
    6. بدرنگی دندان
    7. کوتاهی دندان
    8. کج بودن جزئی
    9. فاصله جزئی بین دندانی
    10. پوسیدگی جزئی دندان

بررسی انواع روش های جایگزینی دندان از دست رفته ، ایران مشاغل سامانه برتر ثبت مشاغل کشور

مشاهده آگهی های :دندانپزشکی در تهران

در نهایت

پرکردن جای خالی دندان‌ها یک اقدام درمانی خیلی مهم محسوب می‌شود که به هیچ وجه نباید آن را پشت گوش بیاندازید چون بی‌ دندانی عوارض پردردسری مثل تحلیل استخوان فک، بیماره‌های لثه  و. … ایجاد می‌کند، در این مقاله روش‌های اصلی پرکردن جای خالی دندان‌ها را بررسی کردیم شما می‌توانید بر اساس تعداد و شرایط از دندان‌های از دست رفته و مشورت دندانپزشک بهترین روش برای پرکردن جای خالی دندان‌های‌ تان را انتخاب کنید و پیش از بروز عوارض خالی بودن جای دندان‌ها برای درمان اقدام کنید.

 

امتیاز شما به این صفحه :
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *