تریلی چیست و انواع آن را بشناسیم ،تریلی به ماشین های سنگینی که انواع بارکش را حمل می کنند گفته می شود . به قسمت کشنده این نوع ماشین ها کَلِهگی و یا اسب هم گفته می شود. تریلی یکی از انواع ماشین باربری است. تریلی (یا ۱۸ چرخ) یک وسیله برای جابجایی بارهای بزرگ و حجیم است. تریلی از کامیون بزرگتر هست. از تریلی برای حمل انواع بار مثل کالای تجاری، کانتینر، مواد معدنی و مواد شیمیایی استفاده میشود. تریلی در ایران ساخت شرکتهای هووو چین، اسکانیا، ولوو، رنو و ماک وجود است. به قسمت جلوی تریلی، کشنده و به بخش عقب تریلی، اتاق بار یا تریلر گفته میشود.در ادامه با ایران مشاغل همراه ما باشید.
مشاهده آگهی های : اتاق سازی در آذربایجان غربی
انواع تریلی
تریلی های با انواع مختلف در ایران وجود دارد:
1- تریلی کفی
2- تریلی لبه دار یا بغل دار
3- تریلی چادری یا ترانزیت
۴- تریلی تیغه یا کانتینربر
۵- تریلی کمرشکن
۶- تریلی بوژی
۷- تریلی کمپرسی
۸- تریلی بونکری
تریلی کفی
متدوالترین نوع تریلی، تریلی کفی است. تریلی کفی به تریلی گفته میشود که یک کف روباز دارد که بار روی آن قرار داده میشود. به خاطر روباز بودن و انعطاف پذیری تریلی کفی، این نوع تریلی بسیار مورد استقبال قرار گرفته است و برای جابجایی انواع بارهای صنعتی، تجاری، بار سنگ و آهن الات به کار میرود.
مشاهده آگهی های : اتاق سازی در بوکان
تریلی چیست و انواع آن را بشناسیم
تریلی ترانزیت
بعد از تریلی کفی، بیشترین تقاضا برای تریلی ترانزیت است. تریلی ترانزیت که به آن تریلی چادری هم گفته میشود، نوعی از تریلی مسقف و با اتاق بار پوشیده است، که برای جابجایی کالای تجاری و بین المللی بسیار مناسب است. این تریلی چون دارای یک محفظه چادری یا فلزی یا چوبی است به خوبی از کالا و محموله مورد نظر محافظت میکند و برای جابجایی کالا و بار وارداتی بسیار مناسب است.
تریلی لبهدار:(تریلی چیست و انواع آن را بشناسیم)
به تریلی که حداکثر ارتفاع دیواره مقاوم اتاق بار آن ازکف اتاق ۸۰ سانتیمتر باشد و دیواره کناری قابلیت باز و بسته شدن داشته باشد را خاور بغل باز شو ، کامیون بغل بازشو و تریلی بغل بازشو می گویند. یا بغلدار هم میگویند .ماشین های بغل بازشو برای بارهایی که بارگیری آنها توسط لیفتراک انجام می شود مناسب است چرا که دیواره های کناری باز می شوند و می توان به راحتی عملیات بارگیری و تخلیه به وسیله لیفتراک انجام داد.
تریلی تیغهدار: (تریلی چیست و انواع آن را بشناسیم)
این نوع بارکش معمولا برای حمل کانتینر ها ۲۰ فوت و ۴۰ فوت به کار گرفته میشوند. برای حمل بار های معمولی نمی توان از آنها استفاده کرد.
مشاهده آگهی های : باربری در همدان
تریلی تک محور و جفت محور
در صنعت حمل نقل باربری بین شهری معمولا از تریلی های تک محور و جفت محور استتفاده میشود. لازم به ذکر است که تعداد محور تریلی جدا از بارکش است و جز مشخصات کلهگی کشنده به حساب می آید.
تریلی به انگلیسی
در خارج از کشور و زبان انگلیسی از لغات مختلفی برای تریلی استفاده میشود که مهمترین آنها، Truck، Lorry و Trailer گفته میشود. آمریکاییها به تریلی Truck و انگلیسیها به تریلی Lorry میگویند.
تریلی یا تریلر؟تریلی چیست و انواع آن را بشناسیم
در واقع فرق چندانی بین این دو وجود ندارد. تریلر فارسی عبارت Trailer هست و تریلی فارسی شده تریلر. از طرفی در زبان فارسی بیشتر از تریلی استفاده میشود. تریلی به همه ماشین هایی که در جاده میبینم گفته میشود ولی تریلر به قسمت عقب تریلی گفته میشود که بار در آن قرار میگیرد. کابین جلوی تریلی که تریلر را میکشد، کشنده گفته میشود پس به طور کلی: تریلی = کشنده + تریلر.